جمعه، 22 بهمن 00 - 09:40



اینستاگرام با عرضه قابلیت حذف دسته جمعی، حذف پست‌ها، اظهارنظرها و فعالیت دیگر از این پلتفرم را راحت تر کرد.این اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس کنترلهای حساب جدیدی عرضه کرده که به کاربران امکان می دهد اظهارنظرها و پستها را به صورت دسته جمعی حذف کرده و تعاملات قدیمی و فعالیت جست و جوی خود در این اپلیکیشن را بازبینی کنند.
این قابلیت در بخش جدید پروفایل کاربران با نام “فعالیت شما” (your activity) قابل دسترس خواهد بود. اینستاگرام هدف از این گزینه جدید را راحت تر کردن بازبینی و حذف تعاملات قدیمی عنوان کرده است. اگرچه از نظر فنی حذف پسندها، اظهارنظرها و پستها از اینستاگرام در گذشته هم امکان پذیر بود اما تنها راه این بود که تعاملات قدیمی یک به یک به صورت دستی حذف شوند.اکنون بخش “فعالیت شما” میانبری برای مشاهده پستها و استوریهای گذشته و همچنین پسندها و اظهارنظرها در فیدهای کاربران دیگر فراهم می کند. همچنین میانبرهایی برای مشاهده زمان سپری شده در این اپلیکیشن، تاریخچه جست و جو، کلیکهای صورت گرفته روی لینکها و فعالیت حساب مانند تغییرات نام کاربری وجود دارد.

بر اساس گزارش انگجت، اینستاگرام نخستین بار این تغییر را در دسامبر پیش نمایش داد و در آن زمان اعلام کرد این تغییر می تواند برای نوجوانان اهمیت خاصی داشته باشد تا به طور کامل دریابند چه اطلاعاتی را در اینستاگرام به اشتراک گذاشته اند. اینستاگرام برای ایجاد قابلیتهای ایمنی بیشتر برای کاربران نوجوان در ماههای اخیر تحت فشار قرار گرفته و راحت تر کردن حذف فعالیت قدیمی می تواند به عنوان راهی برای رهایی از این فشارها دیده شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

logo-samandehi