تبلت 985

دوشنبه، 04 خرداد 94 - 05:29

1d10e97ee6299d36828eddc9f92530e2_L

تبلت به عنوان یک نمونه بزرگ شده از گوشی هوشمند در سال های اخیر با استقبال قابل توجهی مواجه گردیده و عمده کاربرد آن در اتصال به اینترنت و بازی خلاصه می شود. اما با توجه به حضور برند های متفرقه که با سخت افزار و رابط کاربری ضعیف خود مشکلات فراوانی برای کاربران به وجود می آورند، لازم است که با نگاهی دقیق تر به محصولات موجود در بازار، انتخابی منطقی تر داشته باشید. تبلت های سیم کارت خور در دو دسته تقسیم بندی می شوند که یک دسته دارای قابلیت مکالمه و دیگری فاقد آن است که در حال حاضر دسته اول از محبوبیت بیشتری برخوردار است. در این مطلب به معرفی ۶ تبلت برتر با قابلیت نصب سیم کارت خواهیم پرداخت که این مسئله الزاما به معنی قابلیت مکالمه نخواهد بود و تمامی مدل های موجود در بررسی دارای قابلیت برقراری تماس تلفنی نیستند.

 

LG G Pad

تبلت های سری جی پد کمپانی ال جی در ابعاد مختلف ۷ تا ۱۰ اینچی در بازار موجود است که نسخه های LTE آنها به درگاه سیم کارت مجهز هستند که تنها برای اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد. از نکات مهم در خصوص تبلت های سری G Pad می توان به سخت افزار قدرتمند و قیمت مناسب اشاره کرد که در هر دو مورد بی رقیب است. طراحی ظاهر تبلت ها بسیار به گوشی های هوشمند سری G شباهت دارد و همین طراحی ظاهر به همراه رنگ های متنوع در کاور پشت به عنوان وجه تمایز آنها با سایر برند ها شناخته می شود. سیستم عامل به کار رفته شامل نسخه خام اندروید است که ال جی اقدام به ارائه به روز رسانی کرده و مدل های LTE هم اکنون به اندروید نسخه آب نبات چوبی مجهز هستند.

تبلت LG G Pad

 

Sony Xperia Z2

نسخه LTE تبلت قدرتمند سونی اکسپریا زد ۲ با صفحه نمایش ۱۰٫۱ اینچی Full HD و مشخصات سخت افزاری بسیار عالی به طور حتم یکی از گزینه های ایده آل برای شما خواهد بود. شاید قیمت بالای تبلت سونی شما را نا امید کند، اما با در نظر گرفتن طراحی زیبا، قابلیت ضد آب، سخت افزار قدرتمند و باتری ۶۰۰۰ میلی آمپری بی نظیر می توانید قیمت این تبلت را توجیه کنید. با وجود باتری ۶۰۰۰ میلی آمپری باید این مورد را در نظر داشته باشید که صفحه نمایش با کیفیت ۱۰۸۰×۱۹۲۰ پیکسل به همراه پردازنده چهار هسته ای کریت ۴۰۰ با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز به اندازه کافی از مصرف توان بالایی برخوردار هستند و در صورت استفاده حداکثری از سخت افزار تبلت، میزان شارژ دهی باتری به سطح متوسطی در مقایسه با تبلت های حاضر در این مطلب خواهد رسید.

1d10e97ee6299d36828eddc9f92530e2_L

 

Samsung Galaxy Tab S

گلکسی تب اس سامسونگ با توجه به طراحی مشابه با گوشی های هوشمند سطح بالای این شرکت از ترکیب آشنایی برای کاربران برخوردار است، اما با این حال در اختیار گرفتن چنین ابعادی در یک تبلت می تواند هر کاربری را مجذوب خود کند. تبلت های سری تب اس سامسونگ شامل دو مدل ۸٫۴ اینچی و ۱۰٫۱ اینچی می شود که هر دو مدل به صفحه نمایش بی نظیر با کیفیت ۱۶۰۰×۲۵۶۰ پیکسل مجهز هستند. چیپ ست اسنپ دراگون ۸۰۰ با در اختیار گرفتن پردازنده هشت هسته ای اکسینوس ۵۴۲۰ که دست پرورده سامسونگ است، در کنار پرازنده گرافیکی Adreno 330 می تواند یک گزینه ایده آل برای اجرای بازی های HD روی سیستم عامل اندروید باشد. سخت افزار تبلت سامسونگ به حدی در مرکز توجه قرار دارد که به طور حتم سیم کارت خور بودن آن به حاشیه می رود!

تبلت Samsung Galaxy Tab S

 

Apple iPad Air 2

ضخامت بی نظیر ۶٫۱ میلی متری نماینده سیم کارت خور اپل سبب شکل گرفتن یک طراحی بی رقیب در میان تبلت های دیگر حاضر گردیده است. در کنار ضخامت که به طور حتم در اولین تجربه استفاده از تبلت به خوبی ذهن شما را درگیر خود می کند، سخت افزار و به خصوص صفحه نمایش ۹٫۷ اینچی با کیفیت ۱۵۳۶×۲۰۴۸ پیکسل به سادگی هوش از سر شما می برد. هر چند قیمت تبلت اپل آیپد ایر ۲ کمی دلسرد کننده است، اما کیفیت و کارایی قابل قبول با استفاده از سیستم عامل iOS 8.1 با قابلیت ارتقا به نسخه های جدیدتر مانند iOS 8.3 به خوبی قیمت بالای نماینده اپل را در حاشیه قرار می دهد.

تبلت Apple iPad Air 2

 

Amazon Fire HDX 8.9

در نگاهی گذرا به مشخصات سخت افزاری تبلت آمازون نمی توانید به نکته ای متفاوت با تبلت های معرفی شده دست پیدا کرد، اما چه مسئله ای سبب گردیده تا فایر اچ دی ایکس ۸٫۹ اینچی در لیست ما قرار گیرد؟ علاقمندان به محصولات و سرویس های آمازون در سراسر جهان در حال افزایش است و این مجموعه نیز در تلاش است تا قابلیت های جدیدی را برای کاربران خود در نظر گیرد. هر چند سخت افزار این تبلت ۸٫۹ اینچی سیم کارت خور قابل تقدیر است، اما یافتن تبلت های آمازون در بازار کشور بسیار دشوار بوده و برای فروش آن نیز با مشکلات فراوانی روبرو می شوید. صفحه نمایش ۸٫۹ اینچی با کیفیت ۱۶۰۰×۲۵۶۰ پیکسل در کنار پردازنده چهار هسته ای کریت ۴۵۰ با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز می تواند کاربرد های متفاوتی را پوشش دهد و مجموعه قابل قبولی را در اختیار شما قرار می دهد.

تبلت Amazon Fire HDX 8.9

 

Nvidia Shield

تبلت گیمینگ انویدیا در دو نسخه تولید می شود که تفاوت آنها تنها در امکان نصب سیم کارت و بهره گیری از شبکه ۴G است. سخت افزار قدرتمند شامل پردازنده چهار هسته ای Cortex-A15 با فرکانس ۲٫۲ گیگاهرتز، دو گیگابایت حافظه رم و پردازنده گرافیکی ULP GeForce Kepler می تواند یک مجموعه ایده آل برای اجرای انواع بازی های اندرویدی را تشکیل دهد. پردازنده گرافیکی به کار رفته در تبلت انویدیا به ۱۹۲ هسته پردازشی مجهز است و از این حیث رقیبی در کنار خود نمی بیند. صفحه نمایش ۸ اینچی تبلت که ۶۶٫۶ درصد از بدنه دستگاه را تشکیل می دهد، کیفیت تصویر ۱۲۰۰×۱۹۲۰ پیکسل را در اختیار کاربران قرار می دهد. اندروید ۴٫۴٫۲ به عنوان سیستم عامل پیش فرض تبلت شناخته می شود که در حال حاضر اندروید نسخه ۵ نیز برای آن ارائه گردیده است تا شاهد افزایش کارایی در Shield باشیم.

تبلت Nvidia Shield

logo-samandehi