چهارشنبه، 27 مهر 01 - 12:08

 

 وزیر ارتباطات: «همان طور که بارها کارشناسان اعلام کردند استفاده از ابزارهای موسوم به فیلترشکن و VPN حتما آسیب‌پذیری برای دستگاه‌ها چه گوشی تلفن همراه چه لپ‌تاپ به دنبال خواهد داشت چون راه رخنه هکرها را به گوشی‌های مردم تسهیل می‌کند. به عنوان یک کارشناس توصیه می‌کنم به مردم تا جایی که می‌توانند از این ابزارها استفاده نکنند.»

 زارع‌پور افزود: «اما آیا استفاده، فروش و کسب درآمد از آن مجاز است یا خیر؟ غیرمجاز است اما جرم انگاری نشده استفاده از فیلترشکن. اما تلاش‌هایی دارد صورت می‌گیرد [که] علاوه بر غیرمجاز بودن جرم‌انگاری هم شود که البته جزو وظایف بنده نیست و نهادهای مربوطه باید دنبال کنند. به هر حال استفاده از این‌ها باعث ایجاد ناامنی در ابزارهای ارتباطی مردم خواهد شد.

 زارع پور در دفاع از شرایط موجود اعلام کرد که طی یک ماه گذشته اینترنت کشور به طور سراسری قطع نشده بود. او گفت: «محدودیت‌هایی در برخی ساعات اعمال شده بود که نهادهای امنیتی تصمیم گرفتند و در همه کشورها هم مرسوم است.»

 زارع پور همچنین گفت اپراتورها ضرری که به مشترکین وارد شده را جبران می‌کنند: «به غیر از دو پلتفرم، محدودیت ها برداشته شده است و بسته بودن این پلتفرم‌ها هم بر اساس مصوبه نهادهای امنیتی است.»

 به گفته زارع پور تصمیم‌گیری در مورد ادامه فعالیت این دو پلتفرم (اینستاگرام و واتس‌اپ)، در مراجعی گرفته می‌شود که وزارت ارتباطات یک عضو از آن است: «ما نظرات کارشناسانه خود را در آنجا ارائه خواهیم کرد. اجازه دهید این تصمیم توسط متولی اعلام شود.»

زارع پور درباره بحث اینترنت ماهواره‌ای در ایران گفت: «هرکشوری که قواعد جمهوری اسلامی ایران و قواعد بین‌المللی را بپذیرد، ما از فعالیت آن‌ها در کشور استقبال میکنیم.»

logo-samandehi